Mihaela Cesa Goje

Mihaela Cesa-Goje – Lect dr. la Academia de Muzică „Gh. Dima”, Asociat al Academiei Regale de Muzică din Londra, Dirijor permanent al Corului de cameră Jubilate

Mihaela Cesa-Goje a absolvit Academia de Muzică „Gh. Dima”specializarea Dirijat la clasa prof. Florentin Mihăescu. De asemenea a absolvit masteratul la Academia Regala de Muzica din Londra unde a primit premiul “Irene Burcher” pentru rezultate exceptionale.

In 2011 Mihaela Cesa-Goje a fost selectată dintre 160 de candidati pentru celebrul master-class cu Bernard Haitink și “Lucerne Festival String Orchestra”

În Statele Unite a beneficiat de îndrumarea dirijorilor Marin Aslop, Gustav Meier şi Harold Farberman.

În 2011 devine Dudamel Felow şi debutează la pupitrul orchestrei Los Angeles Philharmonic unde a activat şi ca şi dirijor asistent al maestrilor: Leonard Slatkin, Gustavo Dudamel, John Williams, Semyon Bychkov. În 2010 a fost beneficiarul“Women Conductor Grant” din partea “League of American Orchestras.

În 2009, ea a fost aleasă printre cei trei tineri dirijori români ce și-au făcut debutul la Ateneul Român la pupitrul orchestrei Teatrului Muzical Nae Leonard din Galati. Tot in 2009 este desemnată câştigătoarea programului: Taki Concordia Conducting Fellowship ocazie cu care debuteaza la pupitrul orchestrelor americane Baltimore Symphony, Colorado Symphony, Florida Orchestra.

În România, Mihaela a sustinut concerte ca dirijor invitat al orchestrelor filarmonice din Cluj Napoca, Arad, Oradea, Targu Mures, Galati, Satu Mare.

În prezent este lector la Academia de Muzică Gh. Dima.

Din 2007 este fondatorul si dirijorul corului de camera Jubilate alaturi de care a imprimat doua Cd-uri si concerteaza acapella si acompaniati de orga sau orchestra in importante festivaluri din tara.

Din 2014 este invitata cu regularitate ca dirijor la Opera Nationala Cluj. In stagiunea 2016-2017 va debuta la pupitrul Operei din Dallas, SUA, si al Orchestrei de Camera Radio Bucuresti alaturi de Elena Mindru.